RİZE / ARDEŞEN - Atatürk Anaokulu

Kas

Okulumuzda aile katılım çalışmaları yapılarak eğitim ortamlarımız zenginleştirilmektedir.

Kas

Aile katılımı etkinliği ile okulumuza ambulans getirildi.İlk yardım nedir? Acil numara nedir ve ne zaman aranmalıdır? Konularında çocuklar bilgilendirildi.

Nis

Ardeşen belediyesi ile işbirliği içinde yürütülen bayram tebrik kartı etkinliğine okulumuz öğrencileri katılım sağladı . Aileleri için hazırladıkları tebrik kartlarını görevlilere kendileri teslim ettiler . Söz uçar yazı kalır diyerek kendilerine ve ailelerine güzel bir anı bıraktılar . Öğrencilerimizi tebrik eder , Ardeşen Belediyesine teşekkür ederiz

Nis

Çocuklarımıza farkındalık yaratmak adına ramazan kolileri hazırladık. Hazırlanan koliler ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ilgili mercilere teslim edildi. Tüm velilerimize, öğretmenlerimize öğrencilerimize ,personelimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz sabah ve kulüp sınıflarından, Atom Karıncaları sınıf öğretmeni Zeynep GÜNEY ve Minik Mucitler Sınıfı öğretmeni Naciye GÜRSAL' ın ortağı olduğu; 10 Türk, 1 Romanya ve 2 Polonyalı ortakla yürütülen " Biz Yokken Arılar Vardı" e Twinning projesi çalışmalarını finalde arı dansı ile tamamladı. 3 Ay boyunca Arıların yaşamı, üremesi, doğamız ve insanlık için önemi ve bizlere düşen sorumluklar hakkında çalışmalar yapan Bal Arıları sınıfı öğrencileri proje sonunda bilinçlenerek , projenin belirlenen hedeflerine ulaştılar. Proje içerisinde kadınlar günü için Bal mumundan el kremi yapan minik arılar, Ballı yiyecekler tarif kitabı düzenleyerek sınıfta tadım günü oluşturdular. Proje finalinde de ailelerin katılım ve destekleriyle hazırlanan arı kostümleriyle arı haberleşme dansı yaptılar. Proje içerisinde hem eğlenen hem öğrenen Atom Karıncalar ve Minik Mucitler sınıfı öğrencileri, teknolojiyi de doğru ve güvenli bir şekilde kullanarak  Tema Vakfı ile işbirliği içerisinde yürütülen 'arılarvarsa.org' sitesindeki animasyonları ve oyunları kullanarak farkındalık geliştirdiler. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KÖŞECİ  tarafından, başarı sertifikalarını alan miniklerimizin bu güzel ve sevimli fotoğraf kareleri hepimizi gülümsetti. Sayın KÖŞECİ" Başarılı projeler yürüten Sınıf öğretmenlerimizi ve sürece katkı sağlayan velilerimiz ile öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum."  şeklinde konuştu.

Nis

Atatürk Anaokulu Bilginler ve Yıldızlar sınıfı 4-10 Nisan Polis haftası kapsamında Okul Müdürümüz  Mehmet Ali KÖŞECİ ve sınıf öğretmenleri eşliğinde Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğüne gezi düzenlediler. İlçe Emniyet müdürü Furkan Fatih ERSOY'u ve polis teşkilatını ziyaret ederek polis haftalarını kutladılar. Hazırladıkları kartları ve çiçekleri taktim ettiler. Bizi ağırladıkları için İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Minik Mucitler Sınıfı öğretmeni Naciye GÜRSAL ve Atom Karıncalar Sınıfı Öğretmeni Zeynep GÜNEY'in  ortağı olduğu "There were bees while we were gone" "Biz Yokken Arılar Vardı" eTwinning projesi başlıyor.10 Türk ,2 Polanya ve 1 Romanya ile ortaklaşa yürütülen proje de; Çevresel kirlenme, tarım ilaçları ve iklim değişikliği ile arı ölümlerinde artışlar görülmektedir. Arı ölümlerine neden olan tüm faktörleri engellemek için küçük yaşta çocuklarımızı bilinçlendirmek için oluşturan bu proejeyi aynı zamanda teknolojiyi de kullanarak öğrencilerimizin birçok gelişim alanları da desteklemeyi hedefliyoruz.

Mrt

Sağlık Bakanlığının davranışsal bağımlılıklarla mücadele farkındalık faaliyetleri kapsamında okulumuzda, Çocuk Gelişimci Miraç SERDAR tarafından "Bilişim Teknolojilerinin Çocuk ve Gençlerin Gelişimlerine Etkisi" eğitimi düzenlendi.