RİZE / ARDEŞEN - Atatürk Anaokulu

Biz Yokken Arılar Vardı Projesi Eğlenceli Şekilde Sonlandı

Okulumuz sabah ve kulüp sınıflarından, Atom Karıncaları sınıf öğretmeni Zeynep GÜNEY ve Minik Mucitler Sınıfı öğretmeni Naciye GÜRSAL' ın ortağı olduğu; 10 Türk, 1 Romanya ve 2 Polonyalı ortakla yürütülen " Biz Yokken Arılar Vardı" e Twinning projesi çalışmalarını finalde arı dansı ile tamamladı. 3 Ay boyunca Arıların yaşamı, üremesi, doğamız ve insanlık için önemi ve bizlere düşen sorumluklar hakkında çalışmalar yapan Bal Arıları sınıfı öğrencileri proje sonunda bilinçlenerek , projenin belirlenen hedeflerine ulaştılar. Proje içerisinde kadınlar günü için Bal mumundan el kremi yapan minik arılar, Ballı yiyecekler tarif kitabı düzenleyerek sınıfta tadım günü oluşturdular. Proje finalinde de ailelerin katılım ve destekleriyle hazırlanan arı kostümleriyle arı haberleşme dansı yaptılar. Proje içerisinde hem eğlenen hem öğrenen Atom Karıncalar ve Minik Mucitler sınıfı öğrencileri, teknolojiyi de doğru ve güvenli bir şekilde kullanarak  Tema Vakfı ile işbirliği içerisinde yürütülen 'arılarvarsa.org' sitesindeki animasyonları ve oyunları kullanarak farkındalık geliştirdiler. Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KÖŞECİ  tarafından, başarı sertifikalarını alan miniklerimizin bu güzel ve sevimli fotoğraf kareleri hepimizi gülümsetti. Sayın KÖŞECİ" Başarılı projeler yürüten Sınıf öğretmenlerimizi ve sürece katkı sağlayan velilerimiz ile öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum."  şeklinde konuştu.

24-04-202224-04-202223-04-202223-04-2022

Yayın: 23.04.2022 - Güncelleme: 24.04.2022 17:42 - Görüntülenme: 253