RİZE / ARDEŞEN - Atatürk Anaokulu

Atatürk Anaokulu

MERKEZ MAH. ATATÜRK CAD. NO: 116/1 ARDEŞEN / RİZE
Vizyon
Okul öncesi eğitim yönetmeliği ve okul öncesi eğitim programı doğrultusunda Atatürk İlke Ve İnkılaplarını benimsemiş toplumsal ve sanatsal olaylara ilgi duyan duyarlı bireylerin yetiştiği,özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü eğitim kurumu olmak.
Misyon
Atatürk anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak,yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak,onlara saygı sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst ilkeli çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilikleri içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek.
Servis hizmeti bulunmamaktadır
Okulumuz ilçe merkezinde yer alıp, il merkezine 48 km uzaklıktadır.